Myrrhis és Mugo


2015 nyarán született ez a mese, folyamatos írással, egy hét alatt az önismereti utam egy fontos állomásaként.
Festettem hozzá képeket, életemben először akvarellel dolgozva, és 2016 karácsony előtt készült el könyv alakban Frankó-Mazács Zsoa bíztatására. Hála a férjemnek, hogy elvitte a gyerekeket játszótérre mialatt én írtam és a végleges szerkesztésért. Hála Karlócai Beának a korrektúráért, és Zsoának a felismerésért, hogy mit is "őrizgettem a fiókomban".

"Korunk,- vagy tán minden idők - különös jelentőséget hordozó szavát használva, "Családegyesítő" mesét tart kezében az olvasó. Az elrendeltetett találkozás, a ráeszmélés, az összetartozás érzésének felismerése és elfogadása, a bátor kitartás, a segítőkészség, a természeti tudás hagyatékának őrzése és megértése, az intuícióra való ráhagyatkozás, a felvállalás, a bizalom, az átváltozás és az újjászületés állomásain keresztül Myrrhis és Mugo, a két manótündér megfejti származásának titkát, s annak küldetését.
Az illusztrációk finom egyszerűséggel simulnak a sorok közé, meghagyva, s egyben megindítva az olvasó képalkotóerejét is. A festmények olyan selymesek, mintha szemhélyunk mögött hordoznánk azokat.
Kinek lelkén át leérkezett ez a mű, - s testet adott neki -  hordozza magában az Égi Adomány iránti alázat háláját.
Köszönöm, eme tündéri alkotó személyes ajánlatát.
Köszönöm, hogy ajándék-gyermekeim az első mesemerülésre mélyrehatóan lelkükbe ihatták, itathatták, hogy kiknek, miféle ereje rejlik bennük.
Mindenkinek ennek felfedezését kívánom szeretettel!"
Frankó-Mazács Zsoa

6-10 éveseknek ajánlom!

- Vági Eszter -


2 500 Ft